alottelinpas nyt tän blogin kirjottelun, ja tähä ekaan postaukseen kirjottelen parista edellisestä päivästä & niiden tapahtumista.

tossa perjantaina kävin hollywoodissa, ostin topin ja t-paidan, alempana kuvat ja hinnat. seuraavana listalla olis peitevoide, koska toi vanha on ihan liian epäpeittävää, mutta kevyttä. ei meinaan jätä minkäänlaisia rajoja (jos osaa käyttää).

 

1263843602_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

tässä ensin toppi (joka muuten ei kovasti erotu päälläni), merkkiään Vero Moda ja maksoi 2.95e.

(normaali hinta: 10.95e) mielestäni hyvä ostos, päälläkin ollut jo parisen kertaa.

1263843740_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

tässä on t-paita, takana tosiaan sauma, jätetty myös tuollainen erikoinen välikkö tuonne. näyttää hieman siltä, kuin se olis revennyt! no, joka tapauksessa Onlyn paita on ja maksoi 7.95e.

(normaali hinta: 16.95e) tuossa ois voinu olla hieman suurempi alennus <<<;

 

maanantai on normaalisti viikon paskin päivä, mutta kerrankin se oli ihan mukava. tosin aamusta jäi englannin tunti haittailemaan, mutta eipä tuo kovasti haitannut <; muut tunnit meni sitten ihan kivasti, paitsi et päivä oli rasittavan pitkä (huom kaksoistunti kuvista anGst) ja välitunnit sais olla pidempiä :< meinas rapsahtaa 2h jälkkäriä, mut pete vähä löllöili againagain! hahaa :----------) 

 

KERRANKIN olin taas pirteä, alan tottuu jo tähän aikaseen heräilyyn, vaikka se nouseminen venähtää 6.45 'stä vähän yli seitsemään >;--)

huomenissa ajattelin sokoksesta mennä ettiin tota peitevoidetta, jos sitä vaikka alennuksesta sais alle viiden euron. (matti kukkarossa!) hyviä iltoja kaikille lukijoille vaikka tätä ei edes koskaan kukaan lue. 8''')

niiiin, huomenna on myöhempään herätys jotenjoten saan nukkua pidempään ! + ajattelin laittaa huomenna hiukset KIINNI. miltäköhän näyttää / muistankohan sitä edes huomenna enää?

huomiseen!