perjantai kului tapansa mukaan rattoisasti, pääsin taas hieman shoppaamaan. ihastuin hemmetisti nahkaleggareihin ja farkkuleggareihin ! lisäksi löysin vaatekaapistani aivan järjettömän upean - tai, en tiedä vielä onko se niinkään upea - farkkutakin ! vanha, korkeahelmainen farkkutakki näytti tossa henkarissa ihan järjettömän pikkuruiselta, mut sitte ku sain sen päälleni - se oli t ä y d e l l i n e n . lisäks se oli kaikessa komeudessaan kaulukset ylhäällä. lisään kuvaset huomenna.


1264189644_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

bongasin seppälästä aivan ihastuttavat farkkuleggarit. hintaa ihanuuksilla oli huimat kolme kymppiä, ei siis irronnut meikäläisen rahakukkarosta niin paljoa. lindexiltä löysin paljonpaljonpaljon erilaisia leggareita, kiiltäviä ja kaikenlaisia. yhet ihanat oli kuudella eurolla, vaan en raaskinut ostaa. ostoslistalla on kuitenkin farkkuleggarit ja tollaset kuviolliset / nahkaset.


1264189928_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

smile-koru, seppälästä kolmisen euroa. vaihtoehtoisena oisin ostanu pinkin peace-korun, meinasin ostaa molemmat. jjoops. sitten toi valkonen helmikoru on myös seppälästä, hintaa tuo omisti viitisen euroa. tuo hymykoru tulee varmasti useammin käyttöön kuin helmikoru, valkosta vois laittaa juhliin jnejne <;


ainiin, farkut oli jo kirpparilta viety, harmikseni. petyin kovastikovasti kun en enää löytäny niitä, sitte näin kans sellasen söpösen pikkuruisen burberry-merkkisen t-paidan kahella eurolla! niinn, olihan siellä WeSCiäkin samaan hintaan.